2009. július 30., csütörtök

Hangmás - Plastic Tracks EP lemezbemutató


Elkészült a Hangmás zenekar Valaki ma este megsérülhet című második nagylemezét beharangozó Plastic Tracks EP. A számok közt szerepel két, a hamarosan megjelenő új nagylemezről kimásolt dal, valamint három remix is. Ezzel a srácok régóta dédelgetett álma valósult meg; zenéjüket olyan általuk kedvelt producerek értelmezték újra, mint Kôváry, a Headshotboyz és Karányi.

A zenekar ez alkalomból egy kislemezbemutató koncertet tart az A38 hajó tetőteraszán, melyet követően az Ektiv magyar elektró baráti kör tagjai live act-elnek majd, élő hangszeresekkel és MC-kkel kiegészülve. Közülük külön kiemelnénk a We Plants Are Happy Plants-et, de élőzik még a Dirty Monkeez, Headshotboyz, Tits & Clits, valamint DJ szettel készül a kollektívás TMX.

A belépés mondhatni ingyenes, 500 Ft-ot kell kifizetnünk a beengedő embernek, amit aztán izibe le is fogyaszthatunk. Ha pedig idejekorán érkezünk, egy plasztik-kártya boldog tulajdonosai is lehetünk, melyen szereplő kód ugyan WC-használatra nem jogosít fel, viszont ingyen letölthetjük majd az új dalokat online, ráadásul 50%-os kedvezményt is kapunk az októberi lemezbemutatón az új nagylemez megvásárlásakor. Tehát érdemes már koncertkezdés előtt megjelenni, mert ilyen szerencséje csak az első száz vendégnek lesz!

időpont: július 31. 21:00
helyszín: A38 tetőterasz
beugró: 500 Ft (lefogyasztható)

Így készült a második nagylemez:

Nincsenek megjegyzések: