2009. szeptember 16., szerda

Klipet teremnek a Boldog Növények

Fotó: Szombat Éva, 2009

Hamarosan látható lesz a magyar MTV-n a We Plants Are Happy Plants első hivatalos videoklipje, amely a Red Bull Made in Garage keretén belül készül a Sell Your Soul című dalra. E mellett Bergmann Péter egyszemélyes formációja számos friss zenei hajtást is hoz a közeljövőben.
Az Akkezdet Phiai, a The Hated To
morrow, a Planet 55 illetve az Odett és a Go Girlz után ötödikként a We Plants Are Happy Plants nyerte el a lehetőséget, hogy videoklipje készüljön, a Red Bull Made in Garage tehetségkutató program jóvoltából. Bergmann Petit több mint félezer jelentkező közül választották ki, a 21 éves producer Sell Your Soul című dala kerül „megfilmesítésre”. A forgatás a szeptember 21-i héten indul, a saját elképzelések alapján és szakemberek segítségével elkészült klipet októbertől rotációban tűzi műsorára a magyar Music Television, illetve a Red Bull Made in Garage és az MTV honlapokra is felkerül, ahol folyamatosan nyomon követhető a WPAHP-el, és a kezdeményezéssel kapcsolatos összes friss hír.

A Bergmann Petivel kapcsolatos legfrissebb hír, hogy ugyancsak októberben, egy nagy nemzetközi kiadónál megjelenik a Zagar remix-album, rajta a slágerdal Wings Of Love WPAHP-féle átdolgozásával. További újdonságok remix-fronton: Peti nemrég a Kinkiez nevű feltörekvő magyar indie-zenekar számára készített átiratot, amely a zenekar promó maxi cd-jén kap helyet, valamint Deutsch Gábor (Anorganik) kérte fel új albuma egyik dalának „weplants-esítésére”, illetve a neves Los Angeles-i dreamwave-electro blog és kiadó, a Binary rendelt tőle egy újragondolást egyik soron következő kislemez kiadványukra.

Ami a saját zenéit illeti, a tervek szerint még idén hallható lesz a rádiókban a Ravine művésznév mögé bújó Kutzora Edinával (Yonderboi, Zagar, Beat Dis) rögzített dal, a We Should Look Around. Egy másik WPAHP-szerzemény pedig a Peace című, közel 50 ország előadóinak részvételével készülő nemzetközi válogatáson kap helyet; a digitális kiadvány teljes bevételét az Amnesty International emberi jogi szervezet kapja, és a jó ügyért olyanok adják oda egy-egy dalukat, mint a Voxtrot, a Black Strobe, a múm, Patrick Wolf, Dusty Kid, a Bonde Do Role, a Vive La Fete, a Van She, az I’m From Barcelona vagy Sally Saphiro.

A Peace-projektet népszerűsítendő, október 3-án Budapesten a Merlinben rendeznek partit, ahol az ötletgazda spanyol Buffet Libre DJs mellett fellép Nagy-Britannia egyik legmenőbb új elektró-sztárja, Frankmusik, és természetesen We Plants Are Happy Plants.


Ektiv Management


We Plants Are Happy Plants – Sell Your Soul (via ektiv)


CRJ - Loverider (We Plants Are Happy Plants Remix) (via ektiv)


Bergmann Petivel október 28-án Egerben is találkozhattok, szerdán az Egal.Cult.Club-ban, a Popméter második szülinapi buliján. Még több infó hamarosan itt a blogon!

Nincsenek megjegyzések: