2009. szeptember 3., csütörtök

Ausztrál expressz: Redial a Dürerben

"Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehet a néző az 1860-as évek Ausztráliájába" - írja a port.hu. A szeptember 11-ei Dürer-kerti buliban, ha nem is a 19. század végén, de a '80-as években annál inkább érezheti majd magát az odalátogató. A bulit a Spinthatshit és a Datascent szervezi.
A fiúk már megunták, hogy mindig csak leírják, milyen fasza is manapság az ausztrál új-electró, ezért úgy döntöttek elhozzák az egyik legfelkapottabb DJ-producert, Redial-t. Bár a legnagyobb baj az ausztrálokkal, hogy nagyon messze vannak és sokat kell várni arra, hogy Európában turnézzanak, azért nagy szerencse, hogy Rob Frier-t nem ötven évesen kell hallanunk, mint ahogy Kylie-t, hanem még épp a legtermékenyebb időszakában. A zenék tele vannak '80-as évek utalással, hosszú, véget nem érő szinti futamokkal és masszív alapokkal, melyekből nem hiányzik az a csúnya hatásvadászat sem.
A házigazda Datascent és Stereo Killaz mellett az Ektiv egyik legaktívabb produkciója, a Tits and Clits és a kollektívás TMX is pörget, valamint az egész pofás zenéket készítő szolnoki Creak.

Redial - She's the Addiction (via Trashbags Kids)


Redial - Valkyrie (via circle.square.triangle)


DatA – One in a Million (Redial Remix) (via redtreath)


Spinthatshit Presents: Redial (AU), Tits & Clits live, TMX, Datascent, Stereo Killaz, Creak

Időpont: 2009. szept. 11.
Helyszín: Dürer-kert
Beugró: 800 HUF

Nincsenek megjegyzések: