2009. április 1., szerda

HVU - HVU


The Bloody Beetroots feat. Steve Aoki - Warp from Francesco Calabrese on Vimeo.


Már kezdtem aggódni, hogy ebben a hónapban nem találok egy olyan mozgóképet, amit megoszthatok veletek. Szerencsére, azért vannak olyan vadállatok, akikre mindig számíthatunk. A Bloody Beetroots ismét fergeteges videót alkotott, Steve Aoki pedig hozza az őrültet. A klipet egy olasz csávó rendezte. Róla annyit tudok, hogy csinált már deszkás videót (ki nem?) és szereti a buborékokat (ki nem?). Francesco egyébként nagyon izgi dolgokat is készített, érdemes meglesni a dolgait. A videóról annyit, hogy van benne ugrabugra, szép lányok, Moog szinti, meg kék köpet a kamerába. Aoki pedig azt hiszi, most forgatnak egy új japán horror remake-et. annyira csúnyán néz a kamerába, mintha egy fekete szemű 10 éves kislány lenne, aki most mászott ki egy mély kútból. Még jól is áll neki, de ezen szerintem már senki sem lepődik meg.
A zene pedig pont olyan, mintha a Bloody Beetroots összeállt volna Steve Aokival :)
A nagyszerű duó egyébként megáldott minket az idei év legnagyobb "tini diszkó" remixével, a Killers Spacemen című dalára készült átiratot egész évben kénytelenek leszünk hallgatni :)

1 megjegyzés:

Adams írta...

a véres céklák legalább nem korhadnak el, mint egyesek (pl MSTRKRFT). hozzák azt a színvonalat, amit pl másfél éve a merlinben is.
Aokin miért van BN póló? :D