2009. április 22., szerda

Áprilisi videó összeállítás

A csapatból ketten úgy gondolták, nem pöcsölnek tovább, és egy bejegyzésben teszik közzé kedvenc áprilisi videóikat. BokTM és LektronBalázs videóajánlója következik.

Íme a napokban megjelent új Tiga albumról (CIAO!) a bevezető, a Shoes című számhoz készült videó. Kezdésnek nem akármilyen. Ugye nemcsak mi érezzük úgy, hogy ez az enyhén homoerotikus megjelenésű Tiga gyerek kizárólag a hallójáratainkat akarja megsimogatni?! Emlékezzünk csak a Sunglasses At Night-ra és azokra az ajkakra...
Akinek még ennyiből sem rémlik ki is ez a - Magyarországon egyébként már több alkalommal is fellépő - kanadai srác, annak a - sajnálatosan fiatalon elhunyt - Nagi Noda által rendezett Far From Home klipről vagy a közönségkedvenc You Gonna Want Me-ről biztosan be fog ugrani.




Új klippel jelentkezik a manapság himnikus indie rockot játszó, amerikai Trail Of Dead. A videó az idén februárban megjelent (nem is olyan rossz) The Century Of Self című lemezükön szereplő, vágtatós metál zenéket eszünkbe juttató Isis Unveiled című számhoz készült. Sötét füstgomolyagok, csúnyán néző énekes, futkározó, villogó alakzatok, pusztítás, megtisztulás, világmindenség, ezt kapjátok!




Hogy őszinték legyünk, nem sokat tudunk erről a furcsa trióról, de egyből megfogott a tökéletesre gyúrt stílus, az aranyozott szinti, a füstös platón vonagló travi, és maga Sandi... Szeretünk!




Gyertek, tanuljatok Ti is repülni a Ruby Suns-al. A klip ugyan év elején készült, apropóját mégis az adja, hogy nemrég Magyarországon koncerteztek és ámították a szegedi és budapesti közönséget (és persze minket is). A dal a 2008-as év egyik unikumának számító Ruby albumról, a maori és polinéz hatásokat is elegyítő Sea Lion-ról a There Are Birds.




La Roux sokak szerint az év nagy dobása lehet. Könnyű annak, akinek a Mill készíti a videóját. Tudjátok ők a T*shiba reklámért is felelős kisiparosok. Elly Jackson nevét pedig érdemes megjegyezni, sokat fogjátok még hallani.
Ha tetszett a klip: Quicksand




Le sem tagadhatnánk, mekkora Beirut fanok vagyunk, hisz' blogunkon örvendtünk is nekik, sirattuk is már őket. De hát ilyen ez a szerelem :) Áprilisi videó összeállításunk záróakkordja egy csodás koncertvideó a zenekartól, melyet a Baeblemusic rögzített és tárt elénk. Aki kíváncsi a többszámos, hosszú változatra, itt megtekintheti.

1 megjegyzés:

ma-Ugly írta...

"ez az enyhén homoerotikus megjelenésű Tiga gyerek" bármelyik testrészemet megsimogathatná.