2009. március 14., szombat

Varga Zsuzsa márc. 18-án az Egálban - rádiós interjú


Az egriek már biztos hallottak arról, hogy Magyarország elsőszámú electro-pop lady-je, Varga Zsuzsa, és zenekara látogatnak el március 18-án az Egál klubba. Kijelenthetjük, hogy hasonló jellegű zenei produkció még nem igazán volt a városban, ezért is ajánljuk külön ezt a programot.
Ha valaki Zsuzsát csak a Vénusz nevű ex-zenekaráról ismerné, annak eláruljuk, hogy szólóprojektje mellett ő - a már fogalommá vált - underground dívák egyike, és a népzenétől a jazz-ig több műfajba is belekóstolt már, írt filmzenét és rendezett már videóklipet is.

Rádiós interjúnkban, mely a március 16-ai Are you modern? műsorunkban lesz hallható, feltettünk neki néhány kérdést. Szó lesz - többek közt - a tavaly év végén napvilágot látott Barkácsklub remixalbumról, Zsuzsa kedvenc zenekarairól, a készülő új lemezről, valamint hogy miért várja már annyira az egálos fellépést, és hogy ti mire számíthattok a koncerten.

PLAY! (az interjú alatt Fine Cut Bodies és TMX által elkövetett Varga Zsuzsa remixek csendülnek fel)


Ezúton is szeretnénk megköszönni Fruzsinak, hogy segített kifaggatni az énekes hölgyet!

Varga Zsuzsát és Zenekarát pedig várjuk Egerbe! Naná, hogy a Popméter DJ-k is jelen lesznek és játsszák majd a legfaszább talpalávaló zenéket (koncert után, a kisteremben).

Nincsenek megjegyzések: