2009. március 3., kedd

Popméter rádiós hírek

Szeretnénk beszámolni néhány, a rádiózást érintő változásról, újításról. Végül pedig közlünk egy felhívást.

A két órás műsoraink idejét önszántunkból egy órásra csökkentjük. Tehát a "Pulóver Parádé" és az "Are you modern?" műsorok ezentúl egy órában lesznek hallhatók egymást követően hétfőn, Egerben a 106.9-en vagy neten.

BokTM "Solid Shine" műsorának is módosult az adásba kerülési időpontja. A műsor ezentúl páratlan heteken, szerdán este 10-től lesz fogható.

Viszont indítottunk egy új műsort "Zajméter" címmel, ahol kéthetente egy órában fogjuk kizajongani magunkat, főleg túlvezérelt, zajos gitárzenékkel, matek rock-kal és experimentális, elektronikus zenékkel. Szerdánként (azaz már csütörtökön) lesz hallható a rádióban 1:00 órától.

Egész pontosan:
Are you modern? - hétfő, 22.00-23.00
Pulóver Parádé - hétfő, 23.00-00.00
Solid Shine! - szerda, páratlan heteken, 22.00-23.00
Zajméter - szerda, 1.00-2.00

Műsorainkkal szeretnénk nyitni mások felé is. Általunk ismert és kedvelt zenekarokat, DJ-ket kérünk meg, hogy válogassák össze kedvenceiket, hogy ti is hallhassátok. Azonban nemcsak feléjük szeretnénk nyitni. Válogass Te is! Ha van kedved szerepeltetni aktuális kedvenc számaidat, vagy egy saját készítésű mixedet valamelyik műsorunkban, írj nekünk a popmeter@gmail.com-ra!

Nincsenek megjegyzések: