2011. február 3., csütörtök

"You are the word, the word is Destroy!" - A Destroy The Plastic Chairs! első fellépése elé





A történet négy és fél éve kezdődött egy napfényes nyári délutánon, az aranyszívű fenegyerek, MC Cobramone által szervezett, azóta már legendássá vált Sarud Fesztiválon. Ez a mulatság arról is nevezetes, hogy az alkoholmámorban úszó ifjak a kerti eszközökkel való dobolás hevében ripityára törtek négy darab műanyag széket. A közös zajkeltés és destruktív mókázás annyira megihlette a zenebuzzancs fiúkat, hogy el is nevezték ezt a jelenséget, így született meg a Destroy The Plastic Chairs!
Első két évében a banda csak mítosz szintjén létezett, a tagok próbálás helyett a zenekarban betöltendő szerepek leosztásával foglalatoskodtak. 2008 nyarán azonban beindult a tényleges zenélés, melynek becses gyümölcse az idén januárban napvilágot látott 6 számos self-titled EP.
Ezt az örömteli eseményt szeretné most megünnepelni a minden szinten DIY-szellemiséget képviselő DTPC! egy minikoncerttel. A barkácspop szobazenekar tehát kinyitja az ajtót és elhagyja egy időre a biztonságot nyújtó lakást, hogy otthonossá varázsolja, belakja dalaival a színpadok világát is. Aki csak egyszer is dobolt az életében asztalon, fazekon, vödrön, kannán, lavóron, bármin, annak ott a helye!

Időpont: 2011. február 5. (szombat) 22:00
Helyszín: Egál klub
Belépés: 22 óráig lányoknak ingyenes, utána kb. 500 HUF

Fácse-esemény itt.

A minifellépés előtt és után a Popméter gárdája a DTPC! legénységével karöltve pörgeti majd a lemezeket, a jól megszokott őrületes hangulat tehát garantált!

Nincsenek megjegyzések: