2011. február 20., vasárnap

Part Café a Bíborosban



Február 22-én este újraindul Eger egyik legnagyszerűbb rendezvénysorozata, a Part Café. A hetente jelentkező kulturális felüdülésnek két-három éve még a Művészetek Háza átriuma adott otthont, ahol az egykori Part Rádió műsorszerkesztői szolgáltatták az eltérő stílusok "anti-dancefloor"-jellegű számait. Az újjáéledő Part Café-nak a Bíboros emeleti terme fog otthont adni, ahol a partosok ezentúl is minden kedden varázsolnak majd könnyed, baráti hangulatot.
Csapatunkat az a megtiszteltetés érte, hogy mi nyithatjuk meg a visszatérő kávézást. A Popmétert kedden tehát BokTM, NorB és ma-Ugly fogja képviselni. Terveink szerint a szettünkkel az egykori rádióműsorunk, a Pulóver Parádé varázsát próbáljuk majd meg felidézni.
Utánunk Tóth Andris, a DeViszont zenekar frontembere veszi át a terepet, illetve tálalja a kultúrpopot. (Elképzelésem sincs róla, az vajon mi lehet, mindenesetre éppen elég borzasztóan hangzik ahhoz, hogy ne is akarjam megtudni.)

EDIT: Mivel Tóth Andris betegségre hivatkozva lemondta az estét, így nem is fogjuk megtudni, mi fán terem a kultúrpop. :(
Jobbulást!


Part Café – Popméter és más Part lemezlovasok

Időpont: 2011. február 22. (kedd), 20:00
Helyszín: Bíboros Poharazó
Belépés: INGYENES!

Facebook-esemény itt.

Nincsenek megjegyzések: