2009. június 9., kedd

Isolated City - új Empire Of The Sun klip

...the most isolated city in the world - olvasható a zenekar blogján az ausztrál városról Perth-ről, ahol a klipet forgatták, és ahonnan egyébként a zenekar tagjai is származnak. Őszintén, szívesen élnék azon az elszigetelt környéken...
Ausztrália egyre jobb hely, a kengurus kontinens rengeteg izgalmas zenekart adott nekünk manapság. Innen jött a Miami Horror, a The Presets, vagy a Cut Copy és persze az Empire of the Sun, akikről már áradoztam korábban, de az új klipet mindenképp ajánlom nektek, leginkább azért mert szép színes. Tőlük megszoktuk már az extrém jelmezeket, a színkavalkádot, no meg a nem mindennapi helyszíneket, de a mostani videó fényességével nem tudok betelni. Az egész egy izgalmas kalandjátékhoz hasonlít, amiből megtudjuk, vajon Littlmore, a kalandor legyőzi-e Steele nagyurat, ami elég nagy meccs, ha belegondolunk. Képzelt lényekben a fiúk verhetetlenek.



A Standing on the Shore-ról annyit, hogy az album nyitódala, és leginkább ez a szám emlékeztet Littlemore előző projektjére, a Pnau-ra. Több elektronika, és hozzá feszes ének. Mindig az Embrace című szám jut róla eszembe.

Nincsenek megjegyzések: