2011. november 2., szerda

Szerelmes voltam a Varga Zsuzsába # Hó Márton és a Jégkorszak – Dalok a fürdőszobából



Október 31-én a jelent meg Hó Márton és a Jégkorszak debütáló nagylemeze, szerzői kiadásban, ingyen (is) letölthető digitális formátumban. A 38 perces album jó pár száma ismerősen csenghet azoknak az egrieknek, akik ott voltak Marci 2010 -es egri koncertjén. Az akkor még két gitárral fellépő Jégkorszak az Egerben is otthonosan mozgó Szőke Barna társaságában szórakoztatta a Bíboros közönségét. Hó Márton azóta rengeteg érdekes, olykor meghökkentő produkcióval állt elő, gondolhatunk itt a James Blake feldolgozására, vagy az idén mindenkit megbolondító Fluor és Quimby szám összedolgozására.



Időközben elkészült a mostani albumot is bevezető Szeles Mónika EP is, melynek bemutatóján a Popméter is pörgethetett.
A zenekar mindezalatt négytagúra bővült: a megjelent albumon a már említett Szőke Barna gitározik, akit a The Qualitons és a Planet 55 bandákból ismerhettek, a szintén egri múlttal rendelkező Gulyás Kristóf (szintén Planet 55) dobol, és Horváth Kristóf (Live Large) basszusgitározik. A produceri munkálatokat a magyar könnyűzenei életben jól ismert Tövisházi Ambrus (Amorf Ördögök, Péterfy Bori stb.) végezte.
Az album lemezbemutatója december 10-én lesz a Rohamban.


Hallgassátok:





(Egy kis segítség: Az album ingyen letölthető, ha az összeghez nullát írsz, de senkit sem beszélünk le a támogatásról. Sőt, amennyiben módotok van rá, egyenesen buzdítunk benneteket az anyagi elismerésre.)

Nincsenek megjegyzések: