2011. május 10., kedd

Truman Catbank # My Panda Shall Fly – Xerox


Bár lassan már mindenki megunja a 8bites zenéket, azért még akad egy két érdekes momentuma a szépen kimúló trendnek. Ennek egyik ilyen mozzanata lehet az az április közepén megjelent kislemez, amely a Sorry, I Took So Long címre hallgat, és amelyet a sri lankai származású Suren Seneviratne jegyez, aki amellett hogy tagja a LuckyPDF művészcsoportosulásnak, most a zenében keres új lehetőségeket.
My Panda Shall Fly néven futó projektének bemutatkozó kislemeze nem akárhol jelent meg: a wichitás Dam Mantle saját címkéje alatt. A kislemezen még jó pár remix is helyett kapott, érdemes azokat is meghallgatni.

My Panda Shall Fly - Sorry I Took So Long EP (Growing Records) by My Panda Shall Fly ♥

Mivel vizuális téren is alkotó művészről van szó, ezért el is várjuk, hogy Suren Seneviratne izgalmas mozgóképekkel erősítse meg zenéit. Első hivatalos klipje a Xerox című számhoz Daniel Swan és Sujo Tanaka által készített káprázatos videó. Mondhatni szemet kápráztató a mozgókép, amely olyan, mint egy Commodor64-es játék vhs-minőségű végigjátszása: végig izgulhatunk a kissé csúf macsekért, hogy vajon eléri-e célját, vagy sem. A befejezést nem részletezném, de úgy érzem, Truman Burbank is megjárta ezt az utat.



Nincsenek megjegyzések: