2011. május 25., szerda

05. 28. - X-Menz Idiotronic és Barkóczi Noémi koncertek a Jaffában


Ezúttal egy igazán kúl eseményre invitáljuk az egri zenerajongókat és bulizni vágyókat. A program május 28-án szombaton a Jaffában, Eger város nemrégiben megnyílt kultúrhelyén, este 9-kor veszi kezdetét.

Az est felvezetéseként az általunk is rajongásig imádott, egri kötődésű énekes-dalszerző Barkóczi Noémi "csap a húrok közé" és ad finom akusztikus koncertet az egybegyűlteknek. Majd ezt követően, miután mindenki kellően kigyönyörködte magát Noémi előadásán, nem lacafacázunk, egyből fejest ugrunk az X-Menz idiotronikus őrületébe!

A 2008-ban néhány bolondos kedvű, fiatal képzőművészeti egyetemista által útjára indított, electrotrash-t játszó budapesti zenekar egyenesen az idén először megrendezett Trash Fesztivál dobogójáról érkezik hozzánk, hogy bemutassák, milyen hatást is tudnak elérni az olcsó kínai gyerekhangszerek nyomkodásával. Gitárkísérettel, techno és electro alappal megbolondított fellépésük derűt okozó, színpadi jelenlétük és kisugárzásuk pedig már önmagában bulizásra ösztönző hatású.

A jókedv és szórakozás tehát garantált!

Az estet az ilyenkor elmaradhatatlan Popméter DJ set-tel zárjuk.

Időpont: 2011.05.28. szombat 21h
Helyszín: Jaffa CoolTour Club, Eger, Vörösmarty u. 25-27.
Fellépők: X-Menz Idiotronic, Barkóczi Noémi
Belépés: ingyenes

Az esemény Facebook oldala.

X-Menz Idiotronic MySpace-en: myspace.com/xmenzmusic
Noémi bandcamp: noemibarkoczi.bandcamp.com






Nincsenek megjegyzések: