2011. március 19., szombat

Kezdő ornitológusoknak # Hangmás – DarabokbanA Hangmás zenekar őszi fellépésén már az egri közönség is hallhatta a Darabokban című számot, amely az októberben megjelenő lemez beharangozó kislemezdala is lett. Ehhez a honi indie színtér egyik legfelkapottabb direktora, Veszéjes Szabó Áron rendezett videoklipet. Ő készített már például vámpíros klipet a Moognak és animációs videót a Pillsnek is.

A (nem)mindennapi képekkel színezett mozgókép a Corvintetőn rögzített koncertfelvétellel azt a lüktetést és dinamizmust próbálja meg visszaadni, amelyet a zenekar koncertjein átélhet az ember.

A legutóbbi statikus és vizuálisan megbolondított videóval ellentétben, amely a Katonák voltunkhoz készült, most egy végig intenzív, mindent megmutatni akaró, handycammel készített felvételt kapunk, ezzel is a nyerseséget és lendületet erősítve.A zenekar most induló vidéki turnéján bárki meghallgathatja ezt a számot is, de ha esetleg birtokolni van kedvetek, akkor egy email-címért cserébe letölthetitek a zenekar megújult oldaláról.
A klip végén látható madár pedig egyszerűen gyönyörű.

Nincsenek megjegyzések: