2010. január 7., csütörtök

Ryland Bouchard és Eger


Ryland Bouchard könnyedén elnyerhetné az Eger tiszteletbeli polgárának járó címet. A fenti képen is jól látható, amint a nemrég a városban koncertező zenész, magához képest, milyen látványosan jó hangulatban, meglepően komisz mosollyal az arcán időzik az egyik belvárosi kocsmában. Volt is rá ideje, hiszen a fellépést követően Egerben töltött néhány napot, köztük a szilveszter estét is.

A koncertről egyébként, bokTM-nek hála, felvétel is készült. Ebből szemezgetünk az alábbiakban:








Hogy milyen inspirálónak és termékenynek bizonyult a városban töltött idő, kiválóan jelzi az itt felvett dalok száma. Erről te is könnyedén megbizonyosodhatsz, ha felkeresed Ryland honlapját. A Bad Thoughts cím alatt egyelőre hat egri és egy szegedi szám hallható. A lista azonban folyamatosan bővülni látszik, tehát érdemes lesz később is visszanézni.

Ryland Bouchard - I Miss You, 01.04.2010 in Eger, Hungary (via rylandbouchard.com)


[UPDATE]

Már számunkra is megmosolyogtató a hír, miszerint Ryland úgy döntött, hogy meghosszabbítja a tervezett ittlétét, és január 9-én, azaz szombaton beáll közénk lemezlovaskodni az Egál klub kistermében. Tehát ha valaki még egyszer szeretné megnézni, esetleg rácsodálkozni, hogy bánik a potméterekkel, az jöjjön és hallgassa meg a művész dj-szettjét is!

[UPDATE]


Ám Mr. Bouchard útja még nem ért véget. Hazánkat maga mögött hagyva Lengyelországba utazik majd, hogy folytassa turnéját és további koncerteket adjon. Február 12-én viszont már otthon, az oregoni Portland városában áll színpadra. Állítása szerint azonban, Kelet-Európa szerelmeseként, még mindenképp vissza szeretne térni a későbbiekben.

Köszönjük és minden jót, Ryland.

1 megjegyzés:

colbas írta...

na és merre csapatott szilveszter este? jöjjenek már a pletykák, könyörgöm!