2009. október 30., péntek

A legkúlabb szülinapi ajándék # MC Cobramone - I love Popmeter


MC Cobramone nem csupán a régió első számú Ganxsta 'Döglégy' Zoltán rajongója, és jóval több, mint a Popméter közeli barátja. Az ő személyében testesül meg minden, amit nagybetűs Jófejségnek szokás nevezni. Az egri éjszakai élet csupa szív fenegyereke, a vidámság nagykövete, az önfeledt szórakozás feltétlen híve, klubestjeink egyik állandó díszvendége, aki jelenlétével számos rendezvényünket megtisztelte már. Mi több, ő a Popméterhez ezer szállal kötődő Destroy The Plastic Chairs! barkácspop-zenekar (baszod anyád, Sad Kolibries!) zenei képzettséggel nem rendelkező multiinstrumentalistája is! Lénye megkerülhetetlen a posványos egri mindennapokban. Unikális egyénisége nemcsak mindenkori társaságának kedvez, hanem üdítően hat a város vérszegény kulturális életére is. Ahol ő van, oda egész biztosan menőség és derűlátás költözik.

Legnagyobb bánatunkra e Remek Férfi egyetemi elfoglaltságai miatt nem tudott megjelenni a süteményszagú, sörben és pálinkában úszó születésnapi zsúrunkon. Ám mivel szíve vajból van, és kenyérre lehet kenni, megajándékozott bennünket egy egyszerre humoros és mélyenszántó felvétellel.

MC Cobramone - I love Popmeter


Köszönjük, Haver! Hiányod égető volt.

7 megjegyzés:

colbas írta...

MC Cobramone a Császár! és értitek, volt olyan KÚL, még azt is elviselte, hogy a program letörölte a következő sorait:

"tele a kisterem, az indiere ráverem, a popra áll a faszom, az elektrot szájba baszom"

egy GÉNIUSZ, nincs mese, a következő lépés egy önálló est a kisteremben - hiszen erőlködhetünk mi a Popméterrel, MC Cobramone már ezerszer nagyobb nálunk!

Unknown írta...

:DDDDDD

culthero írta...

jah..vagány lett volna, ha velünk vagy :)

zitu írta...

Viktor...kirázott a hideg. <3

BokTm írta...

tyűűűű:)

el balázs írta...

Cobramone! Legközelebb egy sör mellett.. ugye hallhatjuk a dalt? Ha igen, légyszi ne gyakorolj, még elvesztené a varázsát!

Gasztro írta...

MC Cobramone miatt a világ átértékeli majd a fizika alaptörvényét:

E=MCnégyzet
Ellenállhatatlan= Cobramone, az az MC aki a Négyzeten van, és hatalmas áldás, hogy a Körünkben tudhatjuk!