2008. október 14., kedd

Újraindul a Part Rádió

Október 20-án, hétfőn újraindul a Part Rádió az egri Dió Rádióban (fm 106.9) hétköznapokon az éjszaka 22-02h-ig tartó sávban és mi mással, mint egyik új műsorunkkal, az are you modern? - el, ami megtartja az előző műsor összes jó szokását (sőt, még pofátlanabb lesz) és megpróbálja minden hét első napjára elhozni Egerbe a legmenőbb indie, pop és elektró muzsikákat. Nagyon vagány lesz!
Azonban ez a két óra nagyon kevésnek tűnt, főleg úgy, hogy szépen megszaporodtunk :) és kis csapatunk már nem is olyan kicsi, ezért vettük a bátorságot és további műsoridőt kértünk. Így további két műsorral tömködjük a lyukakat az éterben. Az egyik, mondhatni a régi műsor folktúra rovatának önálló műsorrá érése pulóver parádé néven. Lesz benne sok-sok indie-folk-pszichedélia, meg ki tudja még mi, csütörtökönként éjféltől 2 óráig. A lényeg a dresscode, ami kötelezően a nagyi által kötött pulcsi. Nagyon finom lesz!
A másik mellékhajtásban (solid shine!) pedig bokTM kezd el mocskolódni, és egy órás önálló műsorban a nagybetűs disco zenével próbálja ébren tartani az éjszakai portásokat és taxisokat péntek éjféltől 1 óráig. Nagyon DISCO Lesz!
A műsorokba a zenéket teljes legénységgel, lyányos finomsággal válogatjuk: ma-Ugly, NorB, BokTM és Lektron. De alkalmanként Colbas és Gasztro által válogatott zenéket is hallhattok.
A rádiót egerben a 106.9 -es frekvencián, valamint online csíphetitek el, de lesz archívum is, ahonnan letölthetőek lesznek a műsorok. Illetve itt az oldalon láthattok egy kis last.fm -es radio player -t, ami mögött lévő zenei könyvtárat folyamatosan frissítjük a műsorokban elhangzó számokkal. Érdemes lesz őt is bökdösni az egérkurzorral, ha már végképp kifogytatok a zenékből.

Jó rádiózást nektek és a többi műsorkészítőnek!

Ja és blogzártakor érkezett ez a megjegyzés az egyik rádiós kolegától: "Nem fér kétség, Ti vagytok a leglelkesebbek és legelszántabbak a rádióban :-)"
Köszi Imi! ;)

Nincsenek megjegyzések: