2008. október 28., kedd

1 éves lesz Pop Méterke

Tavaly október 31-én, Halloween éjszakáján megszületett az egri Pop család egyetlen Méterkéje. A fogantatás megtörténte (a Kiszsinagógában) várható volt, ugyanis nem volt nálunk olyan, mint gumi(pop).
A baba kihordása nem tartott sokáig, pár hét múlva már szülésre készen indultunk az Egálba. Amint beléptünk a kisterembe, a magzatvíz rögtön el is folyt a DJ-pultnál (sőt, néha még most is folydogál - ugye a csintalan csőtörés..) és a rövid vajúdás után már hangosan ordított is a kis rosszaság a családtagok és barátok nagy örömére.

Nevet is kellett adni az újszülöttnek. A Pop ugye egyértelmű volt. De hogy miért pont Méter? A kicsi imádja a potmétereket, ki se lehet venni a kezéből.. Erre csak az Egál dögös ápolónője (Enikő) képes, vagy a kidobófiúk :)

A baba továbbra is makkegészséges, zeneileg jól táplált, szépen cseperedik..

És közeleg a szülinapja! Ez alkalomból invitálnak mindenkit a szülők október 31-én, egy egálos babazsúrra.

Játszani jönnek: Instabil "nagybácsi", Mez és az új játszótársak: Colbas, Gasztro, ma-Ugly és NorB.

Ezúton szeretnék köszöntetet mondani Dr. Naszinak és Dr. Másmisinek, az Egál kórház főorvosainak, hogy megkönnyítették születésemet, Instabil Dávidnak, amiért mindig törődő nagybácsi volt, a Part Rádiónak és az Egálnak a potméterekért és a játszótérért, Kisbuknak, Megának és Zsócának a szép rajzokért és persze Anyunak és Apunak az aktusért :)

Nincsenek megjegyzések: