2011. április 21., csütörtök

Április 22. - Critical Mass Egerben, majd zárásként Popméter DJ-set

Április 22-én, a Föld Napján immár tizedik alkalommal teker együtt Eger város fiataljainak és öregjeinek úgynevezett kritikus tömege, zaj- és akadálymentes közegben. Az önfeledt bringázást némileg árnyalja az a tény (ugyanakkor az eseményt pont ez indokolja), hogy Egerben mindössze néhány száz méternyi az az úthossz, melyet a kerékpárral közlekedők teljes jogúan és biztonsággal használhatnak. Ezért az idei szlogen a következő: legyenek egyenrangú felek a bringások a közlekedésben! Kerékpárút hálózat kiépítésére van szükség, hogy bárki, bárhonnan eljuthasson bárhova bringával, biztonságosan!

Tehát aki rendelkezik kéttő, három, vagy akárhány kerekű csendes, környezetbarát járgánnyal, és egyetért a Critical Mass által hirdetett értékekkel, vagy csak simán tekerni van kedve jó társaságban, péntek délután 4 óráig legyen az érsekkerti Szökőkútnál, vagy csatlakozzék bárhol a kijelölt útvonalon.

Érkezés 5 órakor a Szépasszony-völgybe, ahol a felvonulás zárásaként a jókedvű Popméter DJ-k napfényes zenéket játszanak a jókedvű bicajosoknak.

A szervezők üzenik: a felvonulást rossz idő esetén is megtartjuk!

Bővebb információt és a tervezett útvonalat itt találjátok. Critical Mass Facebook-on.

Nincsenek megjegyzések: