2008. december 2., kedd

Kik a 2008-as év legkúúúlabb arcai Mo-n?


2008 legjobban várt blogja egyértelműen a Cool List Hungary. Magyar divattervezők, művészek, zenészek és DJ-k közül válogatják ki eme blog szerkesztői az év 50 legkúlabb arcát. A listával egyet lehet érteni, lehet fikázni, mindenesetre jó poén. Lehet izgulni :)
Eddig négy olyan személy is szerepel a listán, akik csapatunk jóvoltából már ellátogattak Egerbe. Rocknroli (aka DJ Csuklya) a 35. helyet kapta meg, aki a Popméter szülinapi buliján vendégeskedett a Fúzió rádiós Lamantin műsor házigazdáival, az !nstabiL és Mez párossal. Ultrakúúl Panic Radio basszer Dani a 41. helyen végzett, az Amber Smith Imréje a 42. helyet kapta meg, az ország legaranyosabb szintis lánya, Hangmás Kata pedig a 44. helyre került.
Felkerült a listára a gumipopos csaj DJ duó Kitten Killers Laurája is, akiket a Popméter is nagyon csíp, valamint szintén egy másik kedvenc, a Hammer Of Gods frontembere, dalszerző-gitáros-énekese, Moog Gergő is. Óóóó és húúú: Berger Dalma... Ő a fotó és divat érdekeltsége, valamint több más banda mellett a kisérletezős kedvű, külföldön is igen elismert, atmoszférikus hip-hop -ot játszó Realistic Crew csapat énekeshölgye. Reméljük, hamarosan találkozhatunk velük is Egerben!

Egyetlen jelöltünk nekünk is van a top 50 -be, akit ezennel szeretnénk listára ajánlani. Neve is van: Szőke Barna (ex-Jazzszerű, Planet 55, The Qualitons, My Girlfriend's Laptop) :P

Bár kicsi az esélye, de ha netán készülne egy ilyen egri kúl lista, nekünk már megvan hozzá a 6 legkúlabb jelöltünk. Hogy kik ők, az maradjon a mi titkunk :)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia! Ezután simán kijelenthetjük, hogy Eger a LEGKÚLABB vidéki város!
Köszönjük a támogatást és további jó szórakozást kívánunk a lista első feléhez!