2009. február 4., szerda

Népi Papa és a Haverok - 2009.02.07. @ Trafó Bár Tangó

A február 6-án esedékes közös Gumipop-Popméter estet gondolom senkinek nem kell ajánlanom, az igazi Popméter-fanoknak azon az éjjel Budapesten a helyük!
Ám a buli másnapján sem maradunk szenzációs program nélkül, ugyanis február 7-én szombaton a Trafó Bár Tangóban lép fel Magyarország legszórakoztatóbb zenekara, a Népi Papa és a Haverok. 2004 -ben alakultak afféle hobbizenekarként - ahogy ők fogalmaznak, ez tulajdonképpen egy gimnáziumi együttes, csak 15 évet késtek a megalakulással.
A dalaik túlnyomórészt a (homo)szexualitás témakörében mozognak, itt van például a sexual-erotikus mulatós megasláger, a Lobognak a nagy csöcsök, vagy a Három férfi egy dupla ágyban - már a címükkel is sajátos képi világot árasztanak.
A koncerteken mindezek a dalok parádés előadásmóddal párosulnak, elég megemlítenünk az énekes, Zeusz szöcskéket megszégyenítő mozgását. Egyszóval ha felhőtlen szórakozásra vágysz a Popméter buli másnapján, akkor a Trafóban a helyed! Hiszen ők a homoszexuális posztpunk szupercsapat klarinéttal, kell ennél több?!

Népi Papa és a Haverok a myspace-n
Népi Papa és a Haverok a zajlikon
Népi Papa és a Haverok videok

1 megjegyzés:

ma-Ugly írta...

http://terembura.freeblog.hu/archives/2009/02/08/Harom_ferfi_egy_duplaagyban/

nocsak!